Česká rumová aukce
Pokračováním potvrzujete, že jste starší 18 let
Vstoupit na web
Aukce skončila 24. 3. 2024 20:00:00

Klitoria gin Janecký 45% 0,8l

99 000,00 Kč
Minimální cena nesplněna
Cena dopravy: 399,00 Kč (není započteno v aktuální ceně)
10 sleduje
Značka Žufánek
Země Česko
Síla 45,0 %
Velikost láhve 0,8 l
Kolek CZ

David Černý je ikonický český umělecký sochař. Jeho díla patří k nejslavnějším a jsou součástí veřejného prostoru. Ať už to jsou miminka na Žižkovské věži, hlava Franze Kafky a nebo vztyčený prostředníček minulé hradní partičce.

Martin Janecký je legenda českého uměleckého sklářství, jehož techniku skleněných skulptur umí jen hrstka lidí na světě. 

Lihovar Žufánek je průkopníkem řemeslných lihovarů v České republice a ti, kteří vrátili ovocným pálenkám, absintům a ginům jejich vážnost.

A toto je výsledek toho, když se všichni tři dají dohromady.

Klitoria gin je líbivým typem ginu s mírným sexuálním podtextem. Je plný lesního ovoce, černého pepře a svoji barvu jistého prostředku pro potenci získal macerací květů rostliny nesoucí libozvučné jméno klitorie ternatská. 

Striktně limitovaná edice 25 lahví, z nichž 13 bylo prodáno hned v úvodní večer v Musoleu Praha a pro volný prodej zůstalo posledních 12 kusů. Každý z nich dostane oficiální certifikát autenticity s podpisy všech tří autorů.

Na trhu nenajdete díla Davida Černého pod milion korun. Toto je zdaleka ta nejlevnější možnost jak mít doma umělecké dílo od mistrů Černého a Janeckého za tak málo korun.

Zatím nikdo nepřihodil.