Česká rumová aukce
Pokračováním potvrzujete, že jste starší 18 let
Vstoupit na web
Aukce skončila 21. 5. 2023 20:00:00

Set La Maison Du Rhum Batch No.2 5×0,7l

8 900,00 Kč
Cena dopravy: 399,00 Kč (není započteno v aktuální ceně)
1 sleduje


Vyhrál jste tuto aukci? Pro zaplacení se přihlašte.

Značka Ostatní
Velikost láhve 0,7 l

Unikátní sběratelská sada 5 lahví.

La Maison du Rhum Batch No.2 Venezuela 2011 47%

La Maison du Rhum Batch No.2 Martinique 2015 42%

La Maison du Rhum Batch No.2 Peru 2008 45%

La Maison du Rhum Batch No.2 Dominicaine 42%

La Maison du Rhum Batch No.2 Guatemala 55%

La Maison du Rhum je rumovou pokladnicí, která představuje vybrané šarže z různých destinací. Jedná se o limitované kolekce vzácných rumů a několika velmi omezeném počtu lahví. Zastupuje vybrané rumy malých a větších palíren ze zajímavých destinací. V pořadí 2. série (Batch No. 2) exkluzivní limitované edice La Maison du Rhum (LMDR) vás provede světem úžasných karibských a dalších rumů v bohaté paletě chutí a vůní pečlivě vybraných, míchaných a stařených v nejprestižnějších palírnách.

La Maison du Rhum Batch No.2 Venezuela 2011 47% Vyrobeno v renomované destilérce z melasy a „sugar cane honey", velejemné esence/třtinového sirupu. Destilováno ve třech druzích pot still zařízení (doubler, lamb-glass, boil ball), stařeno v několika druzích sudů. Jde o neobyčejně komplexní rum s plným tělem. Rumu vládne pestrá paleta vůní od kořeněných tónů až ke zřetelné vanilkové stopě a nádechu pudinkového krému. Chuť je bohatá s příjemnými stopami vanilky, muškátového oříšku a medu.

La Maison du Rhum Batch No.2 Martinique 2015 42% Rum z Maliniku, v jehož vůni vládne tropické ovoce, vanilka, závan koření a exotického dřeva. Chuť je bohatá, má svěží tělo s výraznými náznaky vanilky a kandovaného ovoce a manga.Závěr je dlouhý s náznakem kandovaného ovoce.

La Maison du Rhum Batch No.2 Peru 2008 45% Tenhle rum má jemnou vůni s příjemnými tóny kakaa a vanilky, doplněné nádechem ušlechtilého dřeva. Příjemně sladká chuť nabízí stopy mocca kávy s náznakem medu. Závěr je jemný s lehkými tóny skořice a muškátového oříšku s lehkým nádechem do chilli.

La Maison du Rhum Batch No.2 Dominicaine 42% Fascinující historie původně kubánské rodiny, která přesídlila v půlce 80. let 20. století do Santo Dominga. Nová lokalita destilerie nezměnila nic na vysoké kvalitě rumů díky využití rodinného know how, podobných klimatických podmínek a půdního podloží.rum vyniká exotickou vůní s tóny jablek a skořice. Chuť je jemná se stopami tabáku a exotického ovoce.

La Maison du Rhum Batch No.2 Guatemala 55% La Maison du Rhum Guatemala je rum zrající metodou solera 12 let ve dvou různých typech sudů po bourbonu (vypálené i nevypálené). Vyrábí se z panenského medu z cukrové třtiny a destiluje se Column Still metodou. Rum se vyrábí ve věhlasné destilerii Botran, která leží ve výšce 2300 metrů ve středu Guatemaly. V nose převládá aroma medu, karamelu, tropického ovoce a jakoby kompotu. Chuť je sladká, lihově hřejivá exploze. Jde cítit především med, tropické ovoce, jemně i dřevitá složka a půda. Závěr je středně dlouhý a opravdu výrazný.

Zatím nikdo nepřihodil.