Česká rumová aukce
Pokračováním potvrzujete, že jste starší 18 let
Vstoupit na web
Aukce skončila 3. 7. 2022 20:00:00

Savanna Edition Bois-Rouge 1992-2022

3 700,00 Kč
Cena dopravy: 399,00 Kč (není započteno v aktuální ceně)
4 sledují


Vyhrál jste tuto aukci? Pro zaplacení se přihlašte.

Značka Ostatní
Země Réunion
Síla 57,0 %
Velikost láhve 0,7 l

La Réunion je rájem cukrové třtiny. Lihovar Savanna, který se nachází na břehu Indického oceánu, na úpatí sopky Piton de la Fournaise, zde vyrábí vzácný, autentický rum ručně již od roku 1870. Neobvykle pro lihovary ve francouzských zámořských departementech Savanna zpracovává jak čerstvou šťávu z cukrové třtiny, tak melasu. Po více než století v „Domaine Savanna“ změnila palírna své místo a přestěhovala se na deštivé, úrodné severovýchodní pobřeží La Réunion – do Domaine Bois Rouge v Saint André.

Od tohoto stěhování uplynulo 30 let, během kterých Savanna pokračovala v psaní úspěšných příběhů s vysoce kvalitními rumy Rhum Agricole a Grand Arôme Rum. Tradiční palírna to nyní slaví limitovaným jubilejním stáčením.

Edition Bois Rouge 1992/2022 je Rhum Agricole Très Vieux, mistrně namíchaná ze šesti ručně sbíraných francouzských dubových sudů. S obsahem alkoholu 57 % obj. ušlechtilá brandy rozvíjí ve vůni náznak máty, následovaný tropickým ovocem a lehce kořenitými tóny vanilky. Chuť je měkká a zároveň kořenitá, na patře ukazuje svou živou stránku a končí tóny čerstvé cukrové třtiny. Základ: čerstvě vymačkaná šťáva z cukrové třtiny Destilace: Savalle Copper Column Still Typ sudu: sudy na koňak z francouzského dubu, sudy z francouzského dubu Porto, sudy z francouzského dubu Grand Arôme.

Pouze 3200 lahví

Zatím nikdo nepřihodil.

Podobné aukce

Nadcházející aukce - minimální cena nesplněna
Set 3 lahví Emperor
999,00 Kč
2 sledují